Päivää päälle viikon matkamme viimeinen päivä on alullaan. Hotellihuoneen luovutuksen jälkeen kävelimme kivenheiton päässä olevalle rautatieasemalle ja toden totta, saamallamme kaupunkilipulla saimme matkustaa Geneven kaupungin piikkiin lentokentälle. Lento menikin oikein jouheasti Tukholmaan, jossa arvoimme mitä tekisimme neljän tunnin aikana ennen kuin lentomme Helsinkiin lähtisi. Päädyimme ottamaan nopean junan Tukholman keskustaan, joka vei meidät 20 minuutissa kaupungin ytimeen yli 200 km:n tuntinopeudella. Aikaa oli juuri sopivasti kävellä kävelykatua pitkin Vanhaan kaupunkiin syömään oikein kauniissa ilmassa.

Tukholman lentokenttä oli kodikkaan oloinen ja myönteinen yllätys. Yllätys oli myös ystävä Arkadianmäeltä, joka bongasi meidät kentältä odottamassa lentoa kohti koti-Suomea. Kansanedustaja itse oli matkalla ties minne, taisi olla Visbaden.

Viikon aikana teimme matkaa eteenpäin 17 eri kulkuneuvolla, enimmäkseen siis maan- ja rautateitä pitkin. Joten tämän kokemuksen perusteella voi oikein hyvin suositella tapaa muillekin. Eurooppa Välimerineen on oikein helposti tavoitettavissa muutenkin kuin omalla autolla tai lentokoneella. Ja matkalla näkee muutakin kuin pilviä.