Aamu valkeni kirkkaana ja lämpimänä. Näkymä vuorille oli esteetön, sillä ilmeisen yleistä on, että pilvet ja harmahtava usva nousee ympäröimään alppeja vasta päivemmällä. Otimme aitoa alppiaurinkoa parvekkeellamme. Kiviniemet lähtivät vuokraamallaan autolla päivän retkelle ja me patikoimme Villarsin kylään. Matka tuntui pitkältä, sillä helle oli uuvuttava ja tie nousi jyrkästi ylöspäin. Tieopasteessa oli, että ”Villard 1300 m -3000 m”, joten olisi siinä talsimista ollut kylän toiselle laidalle. Kylän keskusta kuitenkin löytyi, tosin ne harvat liikkeet, joita siellä oli, olivat kiinni. Väki vietti lounasaikaa ja ravintoloiden henkilökunnalla näyttikin riittävän kiirettä. Illalla kuulimme Gregiltä, että pienestä kyläpahasesta on kasvanut muun muassa merkittävä talviurheilukeskus. Sen vahvistivat myös lukuisat uutuuttaan kiiltelevät ja hienot alppimajat.

Greg perheineen oli kutsunut meidät ja Kiviniemet päivälliselle kotiinsa. Sukuselvitysten jälkeen saimme kuulla lisää L’Abrista ja ylipäätään elämästä Sveitsissä. Perheen nuorimmainen oli juuri päättänyt koulunsa ja lähdössä seuraavalla viikolla armeijaan. Siitä hän selviää viiden kuukauden palveluksella. Kuten eilen kerroimme, L’Abrin toimintaa on lukuisissa pisteissä. Myös perheen koti kuului olevan ajoittain paikka, jonne oppilaat kokoontuvat käymään hengelliseen elämään liittyviä keskusteluja. Myös me kerroimme omasta työstämme ja esitimme koko perheelle kutsun tulla vierailemaan Suomeen. Näin he tuntuivat aikoivankin tehdä muutaman vuoden sisällä.

Matka jatkuu tänään järven toiselle laidalle, Geneven kaupunkiin. Siellä vietämme yön, jonka jälkeen onkin perjantaina lento Tukholman kautta Suomeen, ellemme sitten päädy menemään laivalla viikonlopuksi Ahvenanmaalle saaristolautoilla ja Turun kautta kotiin.